-پاسخ آیت الله سیستانی درباره لباس مشکی در محرم وصفر
-پاسخ آیت الله خامنه ای درباره افطار کردن با تربت امام حسین علیه السلام
-دست زدن همراه با شادي و خواندن و ذكر صلوات بر پيامبر اكرم و آل او(ص) درجشن هايي كه به مناسبت ايام ولادت ائمه(ص) و اعياد وحدت و مبعث برگزار مي شود چه حكمي دارد؟ اگر اين جشن ها در مكانهاي عبادت مانند مسجد و نمازخانه هاي ادارات و يا حسينيه ها برگزارشوند، حكم آنها چيست؟
-پاسخ آیت الله شبیری زنجانی درباره جشن عروسی در ماه محرم وصفر
-پاسخ آیت الله مکارم شیرازی درباره اصلاح و آرایش در ماه های محرم و صفر
-پاسخ آیت الله روحانی درباره جنگ عایشه با امیرالمؤمنین (علیه السلام) از همه گناهان بدتر بود
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز روز عید غدیر
-پاسخ آیت الله جوادی آملی درباره نماز عید غدیر
-پاسخ آیت الله حکیم در باره افضل بودن حضرت علی علیه السلام از بقیه ائمه وپیامبران
-پاسخ آیت الله وحید خراسانی درباره سیگار کشیدن در ماه رمضان

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.

  کد مطلب:6657 شنبه 1 فروردين 1394 آمار بازدید:5

خانمي كه با ناز و افاده صحبت مي كند به نحوي كه جلب توجه مي كند و شهوت برانگيز است، چه حكمي دارد؟
به طور كلي بر خانم ها لازم است از هر كاري كه موجب تهييج و جلب توجه نامحرمان مي شود خودداري نمايند و صحبت كردن هم اگر با ناز و كرشمه و طوري باشد كه موجب تهييج نامحرمان بشود حرام است و البته حكم شرعي بوسيله فقهاء از مجموع آيات و رواياتي كه در اين مسائل وارد شده استنباط شده و مقلدين بايد تابع سخن مراجع تقليد خود باشند. اما براي نمونه در رابطه با مسئله مورد بحث مي توانيد به سوره احزاب، آيه 32 مراجعه نمائيد كه در خطاب به زنان پيامبر مي فرمايد: {A{/Bفَلا تَخْضَعْنَ بِالْقَوْلِ فَيَطْمَعَ اَلَّذِي فِي قَلْبِهِ مَرَضٌ {w10-17w}{I33:32I}/}A}؛ {Mدر صحبت با اجانب صدا را نازك نكنيد و با ناز و كرشمه سخن نگوئيد چون ممكن است افراد ناصالح كه داراي روح و قلبي مريض هستند در شما طمع كنندM} و گرچه خطاب آيه به زنان پيامبر است لكن خيلي از موارد خطابات قرآن در ظاهر خاص است لكن استفاده عام از آن شده و از آيه فوق هم به كمك روايات استفاده مي شود كه حكم اختصاص به زنان پيامبر ندارد.

مطالب این بخش جمع آوری شده از مراکز و مؤسسات مختلف پاسخگویی می باشد و بعضا ممکن است با دیدگاه و نظرات این مؤسسه (تحقیقاتی حضرت ولی عصر (عج)) یکسان نباشد.
و طبیعتا مسئولیت پاسخ هایی ارائه شده با مراکز پاسخ دهنده می باشد.